115

Båndet fasadeskrue

Båndet fasadeskrue

Ikke alle har fått med seg at ESSVE har en båndet fasadeskrue. Den er beregnet for montering av kledning, hovedsakelig utendørs, mot stenderverk av tre.

Ikke alle har fått med seg at ESSVE har en båndet fasadeskrue. Den er beregnet for montering av kledning, hovedsakelig utendørs, mot stenderverk av tre.
Av proffenmagasinet

Ski Bygg Felles bruker

proffenmagasinet

XL-Bygg AS

2. oktober 2021
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211022084716795.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211022084716795.jpg?maxwidth=900
100
0

– Jeg har en kunde som har brukt denne skruen. Han er så godt fornøyd at han har bestilt flere til et prosjekt han har her i Ski, forteller proffselger Jonny Aas. ESSVE Fasadeskrue båndet er utstyrt med fiberskjær og senkhode. Den fiberskjærende spissen minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Valg av skruelengde må tilpasses slik at ikke skruen trenger gjennom vindsperren.  Skruen er laget av syrefast stål A4, og finnes i flere ulike farger; hvit, lysegrå, brun, svart og blank, alle disse fargene matcher de fleste vedlikeholdsvennlige kledninger på markedet. Alle går mer eller mindre i ett med trevirket, og gir en pen og helhetlig fasade.  Syrefaste skruer skal brukes i meget utsatte miljøer, og ved kysten. Stålkvaliteten A4 opptar bevegelser i virket vesentlig bedre enn herdede skruer, og skal derfor brukes i kledning av eksklusivt tre, varmebehandlet tre og i fasader med korroderende overflatebehandling som f.eks. jernvitrol.  Skruen har PH-feste/bits.1350
– Jeg har en kunde som har brukt denne skruen. Han er så godt fornøyd at han har bestilt flere til et prosjekt han har her i Ski, forteller proffselger Jonny Aas. ESSVE Fasadeskrue båndet er utstyrt med fiberskjær og senkhode. Den fiberskjærende spissen minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Valg av skruelengde må tilpasses slik at ikke skruen trenger gjennom vindsperren.  Skruen er laget av syrefast stål A4, og finnes i flere ulike farger; hvit, lysegrå, brun, svart og blank, alle disse fargene matcher de fleste vedlikeholdsvennlige kledninger på markedet. Alle går mer eller mindre i ett med trevirket og gir en pen og helhetlig fasade.  Syrefaste skruer skal brukes i meget utsatte miljøer, og ved kysten. Stålkvaliteten A4 opptar bevegelser i virket vesentlig bedre enn herdede skruer, og skal derfor brukes i kledning av eksklusivt tre, varmebehandlet tre og i fasader med korroderende overflatebehandling som f.eks. jernvitrol.  Skruen har PH-feste/bits.
b-0TrueFalse
Les også